Kom naar het Congres Integrale Veiligheid 2024 in Apeldoorn

In een wereld waar de grenzen tussen digitale, sociale en fysieke veiligheid steeds meer vervagen, vormt het Congres Integrale Veiligheid 2024 de gelegenheid om kennis en inspiratie op te doen en te netwerken met vakgenoten. Op dinsdag 8 oktober 2024 opent het Orpheus Theater in Apeldoorn haar deuren voor honderden professionals, studenten en alumni van integrale veiligheidskunde. Dit evenement, gehost door de gemeente Apeldoorn in samenwerking met Nederlandse hogescholen, belooft een dag te worden die in het teken staat van de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen het veiligheidsdomein.

De stad van veiligheid

Apeldoorn positioneert zich als het epicentrum van veiligheid, waarbij het congres fungeert als de ontmoetingsplek voor veiligheidsprofessionals voor uitwisseling van ervaringen en inzichten over complexe maatschappelijke veiligheidsvraagstukken. Met sprekers vanuit verschillende sectoren en disciplines, waaronder Rutger Leukfeldt en Dr. Remco Spithoven biedt het congres een unieke kans om van gedachten te wisselen met vooraanstaande experts in het veld.

Een dag in het teken van: kennis, inspiratie en samenwerken

Het programma van het congres is zorgvuldig samengesteld om de veelzijdigheid van het veiligheidsdomein te belichten. Met sessies gericht op digitale, sociale en fysieke veiligheidsvraagstukken, biedt deze dag een rijke mix van plenaire lezingen en interactieve workshops door prominente sprekers.

Naast het inhoudelijke programma is er ruime gelegenheid voor netwerken en het verkennen van samenwerkingsmogelijkheden. De expo ruimte en banenmarkt vormen het perfecte podium voor ontmoetingen tussen deelnemers, bedrijven en onderwijsinstellingen; de plek waar nieuwe kansen en connecties ontstaan.

Maak deel uit van de toekomst

Wij nodigen alle alumni, studenten en professionals van integrale veiligheidskunde uit om deel te nemen aan dit unieke evenement. Samen verkennen we de toekomst van veiligheid en leggen we de basis voor innovatieve oplossingen die onze samenleving veiliger maken.

Meer informatie of wil je je inschrijven? Wij verwijzen je graag door naar onze event-pagina. We verwelkomen je graag in Apeldoorn voor een dag vol kennis, inspiratie en verbinding.