Sessie ondermijning & georganiseerde criminaliteit – 1 februari 2019

Het overgrote deel van de gemeenten in Nederland ondervindt schade van georganiseerde criminaliteit, waarbij de integriteit van de samenleving in het geding is en waarbij de directe leefomgeving van bewoners wordt bedreigd. Drugshandel, milieucriminaliteit, mensenhandel en illegale prostitutie zijn voorbeelden van criminele activiteiten die zich in iedere gemeente kunnen manifesteren.
Op vrijdagmiddag 1 februari 2019 organiseert Stichting Alumni Integrale Veiligheid in samenwerking met haar partner het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid een sessie over ondermijning en georganiseerde Criminaliteit in Utrecht. Deze bijeenkomst zal worden geopend door Patrick van den Brink, directeur van het CCV. Daarnaast zal Axel Weggelaar, adviseur integraal veiligheidsbeleid bij het CCV, een presentatie verzorgen over intimidatie, bedreiging, agressie en geweld richting politieke ambtsdragers. Tot slot zal Paul van der Weiden, adviseur veilig ondernemen bij het CCV, een presentatie verzorgen over het keurmerk veilig buitengebied.
Wil je ook deelnemen aan de ze bijeenkomst? Wees er dan op tijd bij want er zijn slechts een aantal plaatsen beschikbaar.
SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>